Haberler

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Hasan Anıl Çakmak MEVKA ile Projeler Yarışıyor, Konya’da TeknoGirişimcilik Büyüyor isimli KOSGEB İş Planı Ödül Programı kapsamında, sunduğu projesi ile ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Konya Teknokent işbirliği ve Konya İl Girişimcilik Komitesi üyesi kurum ve kuruluşların katkılarıyla Konya ve Karaman’da kurulmuş olan yüksek katma değer ve hızlı büyüme potansiyeline sahip yeni girişimlerin ve yeni iş fikirlerine erken aşamada yatırım yapmak isteyen yatırımcıların bir araya getirilmesi ve yeni yatırımların oluşmasına zemin hazırlanması amacı ile “Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları 2. Demoday Programı” düzenlendi.

Programda ayrıca, MEVKA ve bölge üniversiteleri iş birliği ile başlatılan “TeknoGirişim Dersi Programı”nı bitiren ve teknik danışmanlık ve mentorluk desteği verilen girişimci adayları da projelerini/iş fikirlerini sunumlarla tanıtarak yatırımcılarla buluştu.

Girişimci Adayları Yatırımcılarla Buluştu
MEVKA ve bölge üniversiteleri iş birliği ile başlatılan “TeknoGirişim Dersi Programı”nı bitiren ve teknik danışmanlık ve mentorluk desteği verilen girişimci adayları da projelerini/iş fikirlerini sunumlarla tanıtarak yatırımcılarla buluştu. KTO Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Hasan Anıl Çakmak, Arş. Gör. Fatmatüz Zehra Geçimli’nin danışmanlığını yaptığı projesi ile ikincilik ödülünün sahibi oldu.

KTO Karatay Üniversitesi, Programdan Ödülle Döndü
TeknoGirişim süreçlerini başarı ile tamamlayan öğrenciler arasından jüri tarafından seçilen en iyi 3 projeye “MEVKA ile Projeler Yarışıyor, Konya’da TeknoGirişimcilik Büyüyor” isimli KOSGEB İş Planı Ödül Programı çerçevesinde çeşitli ödüller verildi. KTO Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Hasan Anıl Çakmak, Arş. Gör. Fatmatüz Zehra Geçimli’nin danışmanlığını yaptığı projesi ile ikincilik ödülünün sahibi oldu. Program, dereceye giren girişimci adaylarına ödül takdimi ile son buldu.